ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ-ΘΕΡΙΣΟΣ "Μπορούμε και χωρίς μεσάζοντες"




Είναι η τρίτη φορά που με το σύνθημα «μπορούμε και χωρίς μεσάζοντες» θα οργανώσουν διανομή τροφίμων σε μεγάλες ποσότητες και σε τιμές όσο γίνεται χαμηλές οι κάτοικοι των περιοχών Μασταμπά-Ατσαλένιου-Θερίσου, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβαν για τις 8 Δεκεμβρίου, μετά από τη γενική τους συνέλευση.

Χθες μάλιστα έδωσαν στη δημοσιότητα και τη λίστα με τα τρόφιμα που θα μοιράσουν, καθώς και την προέλευση αλλά και τις τιμές διάθεσής τους, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνεί μαζί τους για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και βοήθεια που θα μπορούσε και ο ίδιος να παράσχει προς την κατεύθυνση αυτή, στη διεύθυνση stelprati@windowslive.com.

Η λίστα
Η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Αλεύρι κίτρινο από στάρι Θεσσαλίας 0,65 ευρώ/κιλό, δηλαδή 6,5 ευρώ τα 10 κιλά. Αλεύρι ολικής άλεσης από στάρι Θεσσαλίας 0,80 ευρώ το κιλό, δηλαδή συνολικά τα 10 κιλά προς 8 ευρώ. Αλεύρι ολικής άλεσης από κριθάρι Θεσσαλίας 0,90 ευρώ/κιλό και τα 10 κιλά 9 ευρώ.

Λάδι εξαιρετικό, παρθένο, ψυχρής κατεργασίας Κρήτης, 3 ευρώ το κιλό, δηλαδή τα 5 κιλά 15 ευρώ. Ρύζι κίτρινο ΜΠΟΝΕΤ 0,80 ευρώ το κιλό, δηλαδή τα 6,250 κιλά προς 5 ευρώ. Ρύζι καρολίνα 0,90 ευρώ το κιλό, τα 5,5 κιλά προς 5 ευρώ. Ρύζι γλασέ 0,75 ευρώ το κιλό, τα 6,650 κιλά προς 5 ευρώ. Φακές Φαρσάλων 1,5 ευρώ το κιλό, τα 2 κιλά 3 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Eπικίνδυνα τα αλλαντικά με καρμίνιο (Ε120). Αποσύρονται με εντολή του ΕΦΕΤ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Λαϊκή αρχιτεκτονική και αγροτική ζωή: Τα μετόχια στα χτήματα της σταφίδας στη ΒΔ Πελοπόννησο